iCal-symbool    Agenda's verwijderen
 

U kunt agenda's in de lijst met agenda's of gepubliceerde agenda's op de .Mac-server verwijderen.

•

Om een agenda of agendagroep te verwijderen uit de lijst met agenda's op de computer, selecteert u de gewenste agenda of groep en drukt u op de Delete-toets.

Als u een agenda verwijdert die op .Mac is gepubliceerd, kunt u aangeven of u de gepubliceerde versie ook wilt verwijderen of op de server wilt laten staan. In het laatste geval kunt u uiteraard geen wijzigingen meer doorvoeren in de gepubliceerde versie. Mensen die zich op de agenda hebben geabonneerd, kunnen echter nog steeds de laatst gepubliceerde versie bekijken.

Als u een agenda verwijdert die een activiteit met deelnemers bevat, kunt u ervoor kiezen de deelnemers op de hoogte te brengen van de annulering of u kunt de activiteit annuleren zonder hiervan bericht te sturen aan de deelnemers.

Als u een agendagroep verwijdert, worden alle agenda's in de groep verwijderd.

•

Als u een eerder gepubliceerde agenda van de .Mac-server wilt verwijderen (zodat mensen die erop zijn geabonneerd de agenda niet meer zien in de lijst met agenda's), kiest u 'Ga' > 'iDisk' in de Finder en kiest u vervolgens 'Ga' > 'Ga naar map'. Typ "/Volumes/lidnaam/Sites/.calendars/". Vul in plaats van "lidnaam" de naam van uw .Mac-account in. Sleep de agenda die u wilt verwijderen naar de prullenmand.