| Fjerne en kalender fra Internet | |||
Du kan holde op med at publicere en kalender på Internet uden at slette kalenderen på din computer. |
|
Når du har trukket kalenderen tilbage, kan nye brugere ikke abonnere på den. Men de brugere, der har abonneret på den, kan stadig se den senest publicerede version. Klik på "Flere oplysninger" for at få at vide, hvordan du sletter en publiceret kopi af kalenderen. |
| Flere oplysninger | |