Symbol for iCal    Slette en kalender
 

Du kan slette alle kalenderne på listen Kalendere eller slette publicerede kalendere fra .Mac-serveren.

•

Du sletter en kalender eller kalendergruppe på listen Kalendere på computeren ved at vælge den kalender eller gruppe, du vil slette, og trykke på Slettetasten.

Hvis du sletter en kalender, der er publiceret på .Mac, kan du vælge mellem at slette den publicerede kopi af kalenderen eller lade den blive på serveren. Du kan ikke længere foretage ændringer i den publicerede kopi, men andre personer, som har abonneret på kalenderen, kan stadig se den nyeste publicerede version.

Hvis du sletter en kalender, som indeholder en begivenhed med deltagere, kan du vælge at give deltagerne besked om, at du annullerer begivenheden eller blot slette begivenheden uden at give besked om det.

Hvis du sletter en kalendergruppe, bliver alle kalendere i gruppen slettet.

•

Hvis du vil slette en tidligere publiceret kalender fra .Mac-serveren (så abonnenter på den ikke længere kan se den på listen Kalendere), kan du vælge Gå > iDisk i Finder og derefter vælge Go > Go to Folder. Skriv "/Volumes/medlemsnavn/Sites/.calendars/", hvor "medlemsnavn" er dit .Mac-kontonavn. Træk den slettede kalender, som du ikke længere vil publicere, til papirkurven.