| Hvis du vil sende opdaterede oplysninger om en begivenhed til gæster, skal du foretage ændringer i begivenheden og derefter klikke på knappen Send nederst i begivenhedens infoskuffe. Gæster, som tidligere har accepteret invitationen eller sendt et foreløbigt svar, modtager en ny invitation med opdaterede oplysninger. |
| Hvis deltagerlisten inkluderer personer, som tidligere har afslået invitationen, og du vil invitere dem igen, skal du klikke på deres navn på deltagerlisten og derefter vælge Inviter igen på den viste lokalmenu. |
| Du annullerer en begivenhed, som du har inviteret gæster til, ved at vælge begivenheden og trykke på Slettetasten på tastaturet. Du kan vælge, om gæsterne skal underrettes om, at du har annulleret begivenheden, eller blot slette den uden at underrette dem. |
|