| Hvis du vil slette en kalender eller kalendergruppe fra kalenderlisten på maskinen, markerer du kalenderen eller kalendergruppen og trykker på slettetasten. |
| Hvis du sletter en kalender som er publisert på .Mac, får du valget mellom å slette den publiserte kopien av kalenderen eller la den bli værende på tjeneren. Du kan ikke lenger foreta endringer i den publiserte kopien, men personer som abonnerer på kalenderen, kan fortsatt se den nyeste publiserte versjonen. |
| Hvis du sletter en kalender som inneholder en hendelse med deltakere, kan du velge å varsle deltakerne om at du avlyser hendelsen, eller du kan bare slette hendelsen uten å sende noen melding. |
| Hvis du sletter en kalendergruppe, slettes alle kalenderne som er i gruppen. |
| Hvis du vil slette en publisert kalender fra .Mac-tjeneren (slik at den ikke lenger vises i kalenderlisten til de som abonnerer på den), velger du Gå > iDisk i Finder og velger deretter Gå > Gå til mappe. Skriv inn «/Volumes/medlemsnavn/Sites/.calendars/» der «medlemsnavn» tilsvarer .Mac-kontonavnet ditt. Flytt kalenderen du ikke lenger vil at skal være publisert, til papirkurven. |
|